Передплата 2024 «Добра кухня»

“Найбільше кіт любить Андрія Івановича. Це любов із першого погляду”...

Садовий приручив бездомного Левчика. Мер каже, зареєструє чотирилапого в Інстаграмі        

Міський голова Львова Андрій Садовий вирішив побудувати свою виборчу кампанію на… котячому піарі. Минулого тижня до його робочого кабінету начебто випадково заліз через вікно бездомний котик. Садовий вирішив, що це хороший знак: чого би мявчику не стати виборчим талісманом?

«Том Круз у моєму кабінеті був, президенти різні були, а котів ще не було», — написав міський голова на своїй офіційній сторінці у Facebook. Команда Садового відразу розвинула бурхливу діяльність: почала шукати котику господаря, але марно… А згодом котяча історія отримала неочікуваний поворот: пухнастик тепер стане офіційним котом львівської Ратуші.

«Минулі вихідні котик провів у ЛКП „Лев“, — повідомив Садовий. — Там йому зробили всі необхідні процедури, добре викупали і нанесли захист від паразитів. А за цей час ви в коментарях вирішили, що його звати Левчик. Тому тепер Левчик — новий мешканець Ратуші. Каже, що завтра заведе Інстаграм і почне нове життя».

Як розповіли «ВЗ» у Львівській міській раді, котик Левчик живе у приймальній міського голови, де його смачно годують і добре за ним доглядають. Тваринка часто заходить в гості до кабінету Садового, а також навідується до робочого кабінету директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка. «Левчик дуже чемний, не шкодить, добре розуміє настрої чиновників, — розповів „ВЗ“ пан Бойко. — Котик є мотиватором у нашій роботі. Левчик пристосований до умов проживання у приміщенні, видно, був навчений цього. Найбільше кіт любить Андрія Івановича, це любов з першого погляду! Левчику тут комфортно, має свою годівничку. Ми уже прописали його на площі Ринок, 1, став членом нашої родини. Доглядаємо тваринку усі спільно, не витрачаємо на це коштів з бюджету».

Схожі новини