Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Запоріжжі 14-річна дівчинка хоче побратися з 37-річним: чоловіка побили за розбещення

  • 15.09.2020, 15:15
  • 1 290

У селі Кам'янське Запорізької області місцеві жителі побили 37-річного чоловіка, якого звинуватили в розбещенні 14-річної дівчинки. Сама ж школярка говорила, що любить "насильника" і зібралася вийти за нього заміж

Як говориться в сюжеті ТСН, чоловік став жертвою «мисливців» на педофілів після того, як у мережі розійшлося відео його зізнань. Зараз дівчинці Владі вже 14 років і вона не має наміру розлучатися зі своїм «коханим».

«Так, це мій вибір. І без того всі знають. І кажуть: якщо він мені подобається, то будь ласка. Поки підтримують у цьому. Хотіла б вийти заміж. Ми будемо з ним розписуватися», — розповіла дівчинка.

Батько дівчини Олександр Степанов сказав, що не може заборонити доньці стосунки з чоловіком, який значно старший за неї.

«Ну, якщо це сталося, то як? Заборонити — не заборониш, зачинити її в будинку — це не по-людськи буде», — зазначив він.

У сюжеті йдеться, що Степанов після сварки з дружиною тимчасово з двома дочками переїхав жити до друга. Ймовірно, після цього в дівчинки й чоловіка зав'язалися стосунки. Однак після розголосу і звинувачень чоловіка в педофілії дівчинка не виходить з дому.

Педагоги школи, де вчиться Влада, розповіли, що батьків можуть позбавити батьківських прав, а саму дівчину — відправити до інтернату.

«Це і переживання, це і перше кохання. Ви все розумієте, наскільки воно складне й наскільки воно вражає душу, тим більше 13−14-річної дівчинки», — додала директорка Кам'янської середньої школи Оксана Мінакова.

Читайте також: В Україні за секс з дитиною до 16 років садитимуть на 5 років: Рада посилила криміальну відповідальність за педофілію

Зазначається, що до служби у справах дітей не зверталися, а поліція без заяви не відкривала кримінального провадження.

«Все-таки розумієте, діти зараз так швидко дорослішають, а нам хочеться навпаки. А тим паче, коли в родині нема ладу між батьками», — розповіла членкиня опікунської ради села Любов Клименко.

Нагадаємо, у Кривому Розі 28-річний місцевий житель пропонував інтимні стосунки 12-річним дівчаткам.

Схожі новини