Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Джазові музиканти з України можуть взяти участь у конкурсі "LetterOne RISING STARS Jazz Awards"

  • 15.09.2020, 12:34
  • 628

Бізнесмен, засновник Alfa Group і акціонер інвестиційної компанії LetterOne Михайло Фрідман заснував міжнародну джазову премію.

Про це повідомляє РБК

Молоді джазові музиканти з України можуть подати заявку на участь у європейському конкурсі «LetterOne RISING STARS Jazz Awards» до 31 жовтня.

Переможець отримає можливість виступити з концертами на престижних джазових фестивалях Європи у 2021 році. Серед європейських фестивалів-партнерів премії та львівський Leopolis Jazz Fest.

Крім організації туру, конкурс бере на себе підтримку і просування музиканта. Тур і маркетингова кампанія прирівнюються до грошової суми 75,000 євро. Подати заявку на участь можна на сайті конкурсу.

Переможцями конкурсу минулих років стали: Kathrine Windfeld, Adrien Brandeis, який своїм концертом відкрив програму головної сцени львівському Leopolis Jazz Fest у 2019 році, а також 18-річний Tom Ibarra, який виступив на Leopolis Jazz Fest у 2018 році.

Нагадаємо, що Михайло Фрідман народився у Львові, але зараз проживає у Лондоні та є податковим резидентом Великої Британії. У 2011 став ініціатором створення джазового фестивалю Leopolis Jazz Fest у рідномі місті.

Згодом львівський джазовий фестиваль увійшов у десятку найкращих європейських фестивалів за версією британського видання The Guardian.

Схожі новини