Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Слідство розглядає чотири версії побиття Балуха

  • 15.09.2020, 09:35
  • 671

Слідство у справі про побиття колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха розглядає чотири версії події

Про це повідомив колишній політв'язень Кремля і журналіст Роман Сущенко в соцмережі.

Він зазначив, що його запрошували до слідчого відділу поліції дати свідчення у справі про побиття Балуха.

«Судячи зі змісту питань та їхньої кількості, слідчі досить серйозно ставляться до з'ясування обставин надзвичайної події. Розглядаються чотири основні версії. Нещасний випадок, хуліганство, помста і умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень Володимиру», — написав Сущенко.

Він зазначив, що наразі судово-медична експертиза не завершена, а саме від неї залежить успіх розслідування. Ускладнює з'ясування важливих фізичних даних відсутність медичної карти Балуха, яка залишилася в окупованому Росією Криму. Тим часом поліція з'ясувала більшість обставин того вечора. Зокрема, знайшла свідків і провела необхідні слідчі дії.

«Успіх подальшого розслідування повністю залежить від стану здоров'я Володимира Балуха. Правоохоронці чекають, коли він прийде до тями і зможе давати свідчення», — підсумував журналіст.

Читайте також: Напад на політв’язня Балуха: деталі та реакції

Нагадаємо, 8 вересня стало відомо, що вночі побили колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха.

Балуха знайшли вранці побитим у Гідропарку в Києві. Внаслідок нападу у нього важка травма голови. Поліцейські встановили, що Балух напередодні в компанії з 10−15 осіб відпочивав в одному із закладів на території Гідропарку. Останній раз його бачили близько півночі.

Пізніше поліція знайшла сумку з його речами. До сих пір стан Балуха залишається стабільно важким

Схожі новини