Передплата 2024 ВЗ

Мера Харкова госпіталізували через коронавірус (оновлено)

  • 14.09.2020, 17:59
  • 1 537

Мер Харкова Геннадій Кернес зараз перебуває у комі після того, як був госпіталізований. У нього виявили коронавірус

Міського голову доставили з двостороннім запаленням легенів до 17-ї лікарні, повідомляє ZN.UA з посиланням на джерела в Офісі президента.

За словами джерела, коронавірус у Кернеса протікає у важкій формі. Водночас співрозмовник не уточнив, ввели його в кому штучно чи ні.

Читайте також: Коронавірус просочився у міськраду Тернополя — захворів мер

Зазначається, що захворів він в перших числах вересня, а до лікарні потрапив минулого тижня. Востаннє мера бачили на публіці на день міста — 23 серпня.

Оновлено: Натомість перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов спростовує публікації в ЗМІ про те, що мер Геннадій Кернес перебуває в комі.

Про це Терехов сказав по телефону у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«20 хвилин тому я з ним спілкувався. Ніякої коми немає. Людина проходить лікування. Діагноз — це сформулювати можуть лікарі», — сказав Терехов.

Він також наголосив, що поширення інформації про критичний стан здоров’я — це блюзнірство. «Це не вкладається в морально-етичні норми. Тому заспокойте людей. Я розумію — вибори», — зазначив віцемер.

Раніше ЗМІ поширили інформацію, що Кернес перебуває в 17 лікарні міста з підтвердженим коронавірусом. А ввечері 14 вересня один з Телеграм-каналів повідомив, що Кернес перебуває у комі.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень