Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Смертельна ДТП на Київщині: з'явилися деталі трагедії

  • 11.09.2020, 14:15
  • 1 048

Причиною масштабної ДТП в Бориспільському районі під Києвом, унаслідок якої загинуло п'ять осіб і ще 20 постраждали, ймовірно стало те, що водій вантажівки Mercedes заснув за кермом

Як стало відомо OBOZREVATEL, доказом цього слугує відсутність гальмівного шляху фури. Серед загиблих четверо осіб померли на місці, а водія маршрутки не стало вже в лікарні. Ще 20 потерпілих було ушпиталено.

Як повідомили ЗМІ, вантажівка вискочила на зустрічну смугу, пробивши відбійник, і зіткнулася з легковиком і маршруткою міжміського сполучення «Київ — Кременчук». Найбільше постраждалих серед людей, які були її пасажирами.

«Уздовж дороги складають речі людей, які їхали у маршрутці. На багатьох із них є мітки „аеропорт“, люди поверталися з відпочинку. Серед речей є дитячі», — повідомила кореспондентка Наталя Нагорна.

Читайте також: Загинула майже вся родина: п'яний водій влаштував моторошну ДТП під Києвом

Постраждалих доставили до Бориспільської лікарні швидкої допомоги. На трасі перекрито дві смуги руху. Авто їдуть в об'їзд.

Нагадаємо, аварія трапилася приблизно о 03:00 11 вересня на 47-му кілометрі автодороги Київ — Харків (село Іванків Бориспільського району). На дорозі зіштовхнулися чотири транспортних засоби: дві вантажівки, мікроавтобус і легковик.

Схожі новини