Передплата 2024 «Добрий господар»

"Недоречне шоу": Вакарчук прокоментував зіркове попурі на День Незалежності

  • 11.09.2020, 14:35
  • 1 157

Відомий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" і політичний діяч Святослав Вакарчук розкритикував скандальне попурі на День Незалежності

За словами відомого артиста, йому не сподобалося святкове шоу, яке влаштували на Софіївській площі 24 серпня, і він вважає його недоречним в нинішній час в Україні. Про це йшла мова в інтерв'ю Славі Дьоміну для проєкту «Слава +». Відео опубліковано на YouTube.

«Мені не сподобалося попурі до Дня Незалежності. Я вважаю, що в той час, коли паралельно в Києві на Хрещатику проходив марш волонтерів, добровольців і військових, які захищали свою державу, робити таке шоу, на мою думку, було недоречно», — висловився артист .

Також, за словами Вакарчука, він не проти самої ідеї попурі, але шоу було зроблене не так, як воно повинно було виглядати в такий день.

«Коли я на вечірках з друзями вип'ю і маю гарний настрій, я дозволяю собі деякі речі, про які, чесно кажучи, і розповідати не хочеться, але не в День Незалежності і не коли в країні йде війна», — підкреслив співак.

Читайте також: «Шльопали ушльопки» — Сенцов про святкування Дня Незалежності

Також Вакарчук прокоментував ситуацію з виконанням пісні «Там де нас нема» гурту «Океан Ельзи» під час попурі.

«З юридичної точки зору ніхто не повинен був питати у нас про маленький шматочок пісні, оскільки закон дозволяє. Тому ніяких правових претензій у нас немає… Річ в іншому… Якщо ви використовуєте конкретну пісню і говорите, що це знакова музика для країни і є певні знакові артисти, і ці артисти живі, то можна було б хоча б запитати у них», — підсумував музикант.

Схожі новини