Передплата 2024 ВЗ

Лише радісні новини і ніякої критики: Богдан заявив, що Зеленський "відірваний" від світу

  • 10.09.2020, 15:55
  • 928

Президент України Володимир Зеленський дуже чутливий до критики й занурений в теплу інформаційну ванну, яка "перетворилася в бетонний склеп"

Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан.

«Кажуть, наприклад, що президент не розуміє, що відбувається навколо нього й у державі. Що тепла ванна перетворилася на якийсь бетонний склеп», — заявив Богдан.

Він також додав, що глава держави гостро реагує на критику в соціальних мережах.

«Він (президент Зеленський) сам читає Facebook. О другій годині може надійти… Надходила есемеска: „Хто це такий?“ А там узагалі якийсь бот — 20 лайків — щось про нього погане написав. Він дуже чутливий до цього. Що мене теж дивує. Він усе життя критикував інших політиків. Сатира — це теж форма критики», — сказав Богдан.

Читайте також: «Треба заборонити Facebook!» Мендель розповіла, як Зеленський реагує на критику

Ексглава офісу переконаний, що так реагувати на критику — ознака слабкості.

«Ти критикував тих — ти маєш розуміти, що тебе теж будуть критикувати. Не можна так реагувати: ти показуєш свою слабкість. Існує думка (і я з нею абсолютно згоден): Володимир Олександрович узагалі не розуміє, куди ми котимося. Узагалі. Нікому сказати. Мало того, якщо ти можеш потрапити до президента, то тільки з радісними новинами, зі щасливою посмішкою і задоволеним поглядом», — резюмував Богдан.

Схожі новини