Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Із мурчиками у політиці легше...

Вдома на народного депутата чекає ще одна розрада – розкішний кіт Амур

Ніщо людське політикам не чуже. Після роботи у стінах парламенту багато депутатів відновлюються через спілкування з тваринами. Не виняток — співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко. Крім рідних, вдома її чекає ще одна розрада — розкішний кіт Амур.

Пані Ірина часто розпові­дає друзям, як швидко знімає «виробничий» негатив і скіль­ки позитивних емоцій дарує їй цей красень. Через це проба­чає йому всі збитки, які Амур робить у кімнатах міського по­мешкання парламентарія.

А от під час літніх депутат­ських вакацій свої котячі ка­пості Амур робив вже у селі, куди до своїх рідних його від­рядила господиня. Ось як вона прокоментувала фото домаш­нього кота, який після повер­нення з «курорту» розлігся у неї на руках:

«Як вареник у маслі. Літо з бабусею перетворює кота на кабанчика… Тепер посадимо його на осінню дієту».

Друзі відомого політика не забарилися із жартівливими порадами, в яких не обійшлося без політичного підтексту. «Іро, у Верховну Раду твого Амура — нехай бігає за ОПЗЖистами. Сам схудне, не знадобиться вдаватися до дієти…», — напи­сав житель Черкас Олександр Чернега. На цю репліку Ірина Геращенко відповіла у такому ж дусі: «Ні, він у нас естет…».

Коти створюють позитивну ауру у житті багатьох політиків, і не тільки українських. У Вели­кій Британії мурчиків наймають нести службу в апартаментах Її Величності Королеви та у дер­жавних архівах. Крім усього ін­шого, там вони виконують свої прямі обов’язки — проганяють мишей, які загрожують ціліс­ності важливих документів.

Схожі новини