Передплата 2024 «Добра кухня»

Кохання під час чуми: "дівчина з песиком" закрутила роман із главою міграційної служби

  • 06.09.2020, 20:15
  • 1 681

Українка Анастасія Зінченко, що стала відомою після того, як її відмовилися евакуювати з китайського Уханя в лютому через наявність песика, зустрічається з головою Державної міграційної служби України Максимом Соколюком, старшим за неї на 20 років

Як повідомила дівчина в Facebook, 20 лютого Соколюк зателефонував їй в Ухань, щоб запитати, чому її не евакуйовували, і дізнатися деталі її проблеми.

«Увесь цей час ми спілкувалися і він допомагав мені спланувати успішно моє повернення додому, інформаційно і морально підтримував», — зазначила Зінченко.

Уперше вони зустрілися 25 квітня.

«Коли я прилетіла, ми зустрілися і не знали, що сказати, як себе вести один з одним, це було дуже мило і ніяково. Максим передав мені листа, якого написав, і поїхав, я залишилася в бабусі на самоізоляції. У листі він написав свої почуття, думки. Після прочитання я ходила по дому сама не своя», — продовжила дівчина.

Коли самоізоляція закінчилася, Соколюк приїхав і запропонував переїхати до Києва, допоміг зібрати речі, і через день вони вже були в Києві.

«Я не можу пояснити, що це було, зірки чи збіг обставин, доля — але ми разом, і ми дуже щасливі. Наша любов не схожа на звичайну, вона несе незвичайну історію і безліч подій, які ми з посмішкою розповідаємо нашим близьким», — додала Зінченко.

Цю ж історію розповів у Facebook і Соколюк.

«Ми разом не розуміємо, що це було, як так трапилося і зірки зійшлися на небі, але це любов, і ми щасливі», — зазначив чиновник.

Читайте також: «Вони знущалися з мене!». Українка про евакуацію з Китаю

Нагадаємо, у лютому Анастасія Зінченко, яка перебувала в Ухані, отримала відмову на евакуацію разом зі своїм собакою.

Посольство України в Китаї пояснило, що дівчину не взяли, тому що уповноважені органи КНР не схвалили документи тварини для перетину кордону.

Після цього президент України Володимир Зеленський зв'язався з нею по телефону.