Передплата 2024 «Добрий господар»

Коронавірусна хвиля "накрила" Львівську обласну раду

  • 04.09.2020, 16:10
  • 782

Серед хворих: голова обласної ради, керівник апарату ЛОР, низка працівників і депутати

Про це повідомляє «Еспресо.Захід». Голова обласної ради, керівник апарату, шестеро працівників та вісім депутатів. У Львівській обласній раді все частіше почали фіксувати випадки захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Утім, хвороба добралася не лише до очільника обласної структури. Як повідомив журналістці «Еспресо.Захід» перший заступник голови обласної ради Богдан Гагалюк, хворі є серед апарату та депутатів.

«На жаль, ситуація в нас, як і в усій країні, не найкраща, — констатував Богдан Гагалюк. — Ще до хвороби пана Ганущина, „ковід“ виявили у керівника апарату ЛОР Валерія Харлова. Окрім того, хворі шість працівників апарату та вісім депутатів. Переважно, в усіх хвороба проходить в легкій формі. До апаратів ШВЛ не був підключений ніхто, проте були люди, котрі лежали під кисневою маскою. Особисто я з головою контактував ще до 24 серпня, але перестрахувався і здав ІФА тест. Він виявився негативним».

Богдан Гагалюк додав, що 4 вересня весь склад обласної ради буде здавати ПЛР-тести, аби зрозуміти ситуацію в структурі.

Читайте також: В Олександра Ганущина підтвердили COVID-19

Окрім обласних чиновників, COVID-19 констатували також у виконавчої директорки Асоціації Єврорегіон Карпати — України Галини Литвин. Сьогодні їй підтвердили діагноз за допомогою ПЛР-тесту. Жінка почувається добре і перебуває нас самоізоляції. Вдома перебувають також усі працівники Асоціації.

Схожі новини