Передплата 2024 «Добрий господар»

Через спалах коронавірусу, дві школи Львівщини переходять на дистанційне навчання

  • 04.09.2020, 15:15
  • 1 605

Попередньо, учні будуть вчитись дистанційно протягом двох тижнів.

У Львівській області дві школи проводять дистанційне навчання через коронавірус. Про це сьогодні повідомив заступник директора департаменту освіти Львівської ОДА Роман Пастушенко, пише Твоє місто

Ідеться про школу № 1 у Ходорові, яка не розпочинала традиційного навчального року. Друга школа — у Сколівському районі — розпочала навчальний рік у класах, проте вчора повідомила про перехід на дистанційне навчання.

За словами Романа Пастушенка, у вчителів та учнів школи у Сколівському районі є підозра на коронавірус, проте результатів ПЛР-тестування ще немає, також не відома точна кількість імовірних хворих. Попередньо, учні будуть вчитись дистанційно протягом двох тижнів.

Керівник обласного штабу з ліквідації надзвичайних наслідків медико-біологічного характеру Андрій Васько закликав батьків питати у дітей, чи є у школах дезінфектори, чи миють та провітрюють класи, і реагувати, якщо щось не відповідає вимогам МОЗ. Також він нагадав батькам, що не можна вести у школу дитину, якщо вона має ознаки респіраторного захворювання чи загальну слабкість або якщо у сім’ї є хтось хворий.

Схожі новини