Передплата 2024 «Добрий господар»

На Харківщині відкритого вогню немає, на Луганщині гасять три осередки – ДСНС

  • 04.09.2020, 09:35
  • 573

Вогнеборці ліквідовують займання в екосистемах на сході України

Станом на 7 год. 4 вересня продовжується гасіння 3 осередків пожеж сухої трави та лісових насаджень в 2 районах області (Новоайдарський район с. Лобачеве, с. Лопаскине та Станично-Луганський район с. Болотене), які виникли 2 вересня на Луганщині, про це інформує ГУ ДСНС України.

Відкритого вогню не спостерігається, проводиться догашування окремих осередків тління лісової підстилки та залишків деревини всередині контрольованого периметру.

До гасіння пожеж задіяно 404 чоловіки та 73 одиниці техніки, з них від ДСНС 245 чоловік особового складу та 47 одиниць техніки.

З метою надання допомоги у гасінні лісових пожеж на території Луганської області від ДСНС додатково залучено 135 чоловік та 27 одиниць техніки з Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Координацію робіт з гасіння пожеж здійснює оперативна група Головного управління ДСНС України у Луганській області в тісній взаємодії з командуванням Операції об’єднаних сил.

Станом на сьогоднішній ранок у Дворічанському районі на Харківщині, де 2 вересня спалахнули пожежі в екосистемах, немає відкритого вогню, рятувальники проводять догашування окремих осередків тління. Загалом до ліквідації наслідків пожежі залучено 479 людей. Про е повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС України.

«Станом на 7 годину 4 вересня відкритого вогню немає, проводиться догашування окремих осередків тління лісової підстилки та залишків деревини всередині контрольованого периметру», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до гасіння залучено 479 осіб та 78 одиниць техніки, у тому числі 2 пожежних літаки та 1 вертоліт, якими здійснено 73 скиди (254 тонни води).

Схожі новини