Передплата 2024 ВЗ

Курт Волкер підшукав собі роботу в Україні

  • 02.09.2020, 13:15
  • 728

Американський дипломат Курт Волкер, який раніше працював спеціальним представником Державного департаменту США з питань України, знайшов роботу в нашій країні. Він увійшов до складу ради директорів компанії BGS Rail, яка займається залізничними перевезеннями вантажів

Про призначення Волкера повідомили на офіційному сайті компанії.

Волкер працює в українській компанії BGS Rail з 1 вересня. Також він буде працювати радником голови ради директорів материнської компанії Avia Solutions Group.

У BGS Rail розраховують, що робота у них Волкера дозволить «домогтися успіху в розробці і реалізації планів зростання, які збільшать прямі іноземні інвестиції і буде сприяти створенню нових робочих місць на українському ринку».

Читайте також: «Якщо Україна потерпатиме від упередженого правосуддя та захисту олігархів, вона не матиме перспектив», — Волкер

Нагадаємо, Волкер був спецпредставником Держдепу з питань України з липня 2017 року. Він пішов у відставку на тлі скандалу через розшифровки телефонної розмови президентів США і України — Дональда Трампа і Володимира Зеленського. Це сталося у вересні 2019 року.

Довідка. BGS Rail — це дочірня компанія литовської Baltic Ground Services. Вона надає напіввагони, криті вагони і зерновози в довгострокову оренду для перевезення вугілля, руди, щебеню, металопрокату, дерева і зерна. BGS Rail працює в Україні з 2018 року.

Схожі новини