Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Коронавірус просочився у міськраду Тернополя - захворів мер

  • 01.09.2020, 12:55
  • 591

У міського голови Тернополя Сергія Надала виявили коронавірусну інфекцію COVID-19

Про це він повідомив на своїй сторінці в фейсбуці.

«Тернополяни, друзі. Мушу вам розповісти неприємну новину. Отримав результати тесту на COVID-19. Тест підтвердив цю хворобу», — написав очільник міста.

Він розповів, що у зв’язку зі специфікою роботи регулярно здавав тест протягом останніх п’яти місяців, а також його заступники та інші члени команди.

«Ми маємо спеціальний режим роботи у зв’язку з необхідністю щодня спілкуватись з великою кількістю людей. Добре, що наразі, крім мене, жодний із заступників, керівників комунальних установ та управлінь ради не виявився інфікованим. Погано, що закликав берегтися, а сам не вберігся», — розповів про ситуацію Надал.

За його словами, він відчув неприємний біль в горлі.

«Якби не тест, в іншій ситуації навіть би не звернув на це увагу. Загальний стан нормальний. Перебуваю у постійному контакті зі спеціалістами, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи з дому. Потреби в госпіталізації немає. Протягом найближчих двох тижнів планую працювати у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок та інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно контактувати з моєю командою.

Це випробування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими. Планую регулярно тримати всіх вас в курсі ситуації. Бережіть себе, своїх рідних і коханих. На зв’язку!", — написав Надал.

Нагадаємо, 22 серпня про виявлений у нього коронавірус повідомив голова ТОДА Володимир Труш.

Схожі новини