Передплата 2024 «Добрий господар»

На Житомирщині ледь не стався жахливий теракт: СБУ відкрило справу

  • 01.09.2020, 10:35
  • 953

Слідчі Управління Служби безпеки України в Житомирській області розпочали кримінальне провадження за фактом підриву залізничної колії, якою рухався вантажний потяг сполученням «Барбари – Коростень», що транспортував пально-мастильні матеріали

Про це повідомляється на сайті СБУ.

«На перегоні „Сокорики-Бехи“ під час руху потягу, який транспортував з Білорусі 64 вагони з бензином і дизельним пальним, стався вибух, внаслідок якого деформовано рейки та пошкоджено залізничні шпали. Жертв немає», — йдеться в повідомленні.

За словами прессекретаря голови Житомирської ОДА Юрія Мельника, наразі встановлюються наслідки вибуху на перегоні «Сокорики-Бехи», що в Коростенському районі. Мельник уточнив, що вибух стався під час руху потягу, який транспортував із Республіки Білорусь 64 вагони із пальним. Через це пошкоджено понад 3 метри рейок, що зупинило рух в цьому напрямку.

Також відомо, що поїзд не пошкоджено, що і врятувало прилеглі села від катастрофи. Наразі вночі ремонтні бригади терміново ремонтують зруйновані колії. Залізничне сполучення має бути відновлено протягом кількох годин.

Схожі новини