Передплата 2024 «Добра кухня»

Життя собаче: львів’яни можуть безкоштовно прочіпувати свого домашнього улюбленця

  • 28.08.2020, 16:35
  • 646

У Львові тривають останні дні виїзних акцій з безкоштовного чіпування собак

У межах акції пільгового чіпування собак у Львові, проводить виїзди в райони міста та безкоштовно чіпує домашніх улюбленців, пише Львівська міська рада

Для того, щоб прочіпувати собаку, господарям необхідно:

  • обрати локацію;
  • прийти в зручний для себе день;
  • при собі мати свій паспорт і ветеринарний паспорт собаки (з дійсною відміткою про проведення вакцинації від сказу);
  • мати захисну маску.

Також собака повинен бути зареєстрований в електронному муніципальному реєстрі тварин м. Львова (мати муніципальний жетон).

Якщо такої реєстрації у вашої тварини немає: її можна буде провести на місці; задля економії часу, ви можете самостійно підготувати профіль тварини за посиланням lkplev.com/ua/animal/create.

Процедуру чіпування здійснюють ветеринари Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев».

Графік виїзних акцій з безкоштовного чіпування (час проведення — з 17.00 до 19.00): 28 серпня, пт. Левандівський парк (центральна алея) 29 серпня, сб. Франк. Стадіон «Сільмаш» (вхід на розі вул. Народна та Сулими)

В січні цього року Львівська міська рада прийняла оновлені Правила утримання і поводження з домашніми тваринами у Львові, відповідно до яких кожен власник собаки зобов’язаний здійснити реєстрацію та чіпування тварини. Це стандартна практика багатьох країн, що дозволяє запобігти збільшенню кількості безпритульних собак на вулицях міста, адже чіпування — це найнадійнішим метод знайти власника собаки, якщо тварина загубилась.

Загалом у межах акцій з безкоштовного виїзного чіпування вдалось прочіпувати вже 180 домашніх улюбленців

Схожі новини