Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Лукашенко згоден на діалог з "притомними людьми" від опозиції

  • 27.08.2020, 14:10
  • 548

Олександр Лукашенко хотів би зустрітись із трудовими колективами та студентами

Президент Білорусі Олександр Лукашенко готовий вести діалог з опозицією. При цьому такий діалог буде вести з «притомними людьми» і не на вулиці. Про це він заявив на нараді з членами уряду в Мінську, передає БЕЛТА

За його словами, діалог про зміну політичного устрою Білорусі він готовий вести, в першу чергу, з трудовими та студентськими колективами.

«Якщо хтось хоче діалогу, будь ласка. Якраз студентські колективи — це ті колективи, з якими я готовий вести діалог. Трудові колективи. Будь ласка, формуйте своїх представників і будемо вести. Всі хочуть нового політичного устрою. Та заради бога, давайте візьмемося за Конституцію, вносьте пропозиції, сформуємо нову Конституцію», — заявив Лукашенко.

Він зазначив, що «селяни мають право на своє слово, і робітники хочуть своє слово сказати, і фахівці цих підприємств, і вчителі, і лікарі».

«З вулицею ніхто з влади за стіл переговорів не сяде … Ось моє чітке уявлення і заява з приводу діалогу, з ким цей діалог ми можемо вести. Якщо є притомні люди від опозиції, які бачать свою країну вільною і незалежною, ласкаво просимо, висловлюйте свою позицію, але не на вулиці. Під тиском вулиць жодного діалогу в Білорусі не буде», — додав Лукашенко

Схожі новини