Передплата 2024 «Добрий господар»

А чи випадково? У СБУ демонтували і розбили плиту з іменами загиблих співробітників

  • 25.08.2020, 18:15
  • 1 222

У холі Центру спеціальних операцій Служби безпеки України "Альфа" в Києві розбили меморіальну дошку з іменами загиблих Героїв спецслужби. Це трапилося під час її демонтажу

Як написав на своєму Telegram-каналі політтехнолог Тарас Березовець, відповідне розпорядження надійшло від нового керівництва «Альфи», яке вирішило замінити емблему, девіз і плиту з прізвищами полеглих воїнів на більш нейтральну інсталяцію.

«Було — стало. На початку серпня в холі ЦСО СБУ „Альфа“ на Великій Васильківській було демонтовано емблему, девіз і плиту з вибитими на ній прізвищами загиблих співробітників спецслужби. Але новому керівництву „Альфи“ це не подобалося, і тому символіка СБУ була замінена на нейтральну релігійну Оранту. Під час демонтажу плиту з прізвищами загиблих воїнів розбили», — зазначив автор допису.

Нагадаємо, у кінці липня в Лисичанську Луганської області вандали осквернили пам'ятник загиблим українським військовослужбовцям, які звільняли місто від російських окупантів шість років тому. Меморіал облили червоною фарбою.

Схожі новини