Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівська поліція виявила моторошну знахідку на ділянці місцевого депутата

  • 22.08.2020, 19:55
  • 12.9K

Серед будівельного сміття у селі Підбірці неподалік Львова виявили людський череп та кістки. Попередньо відомо, що йдеться про кістки щонайменше двох осіб – дорослого та дитини

Про знайдені серед будівельного сміття людські рештки ввечері четверга, 20 серпня, повідомила львівська активістка Наталія Шелестак. Вона зазначила, що про знайдені серед сміття кістки їй розповіли місцеві мешканці.

«Небайдужі громадяни повідомили, що у Підбірцях невідомі викинули землю з будівельними відходами, серед яких є фрагменти кісток людини. Ми приїхали на місце і дійсно побачили фрагменти кісток і черепа… Викликали поліцію і повідомили Держекоінспекцію, департамент екології ЛОДА», — написала Наталія Шелестак.

Читайте також: На Вінниччині виявили кістки гігантської доісторичної тварини

Вона уточнила, що рештки знайшли на землі місцевого депутата Володимира Далика. «Там є череп, шматок щелепи із зубами та кістка, схожа на стегнову. Рештки розкидані по різних місцях. На вигляд це просто земля, в якій є уламки цегли та одна велика бетонна плита».

У львівській поліції підтвердили, що серед сміття у Підбірцях справді знайшли людські рештки, але наразі жодної іншої інформації про цей інцидент немає.

Схожі новини