Передплата 2024 ВЗ

Ірландський міністр подав у відставку через порушення карантину

  • 22.08.2020, 10:15
  • 624

Міністр сільського господарства, продовольства і моря Ірландії Дара Каллеарі залишив посаду після того, як стало відомо про його участь у вечірці на 80 осіб під час карантину

Про це повідомляє Independent із посиланням на речника міністра.

Зазначається, що причиною відставки стала вечеря членів гольфового клубу, яка відбулась із порушенням карантину.

Пробув на посаді Каллеарі трохи більше місяці. Його ж попередник позбавився міністерського крісла через кермування у нетверезому стані.

Читайте також: Зеленський відповів на петиції про власну відставку і відставку глави АП

Нагадаємо, 3 червня під час візиту до Хмельницького президент Володимир Зеленський із делегацією випив кави в місцевій кав'ярні, яка, згідно з постановою Кабміну, не може приймати відвідувачів у приміщенні щонайменше до 5 червня. Водночас через недоторканність відповідальності президент не поніс.

За інформацією журналістів, під час карантину ресторан «Велюр» нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка відвідували відомі у політичних колах особи.

Також ЗМІ виявили, що під час карантину, який закрив небо та кордони для більшості українців, деякі українські олігархи і політики продовжували здійснювати перельоти на приватних літаках і чартерах як Україною, так і за її межі. Мова йде про Віктора Медведчука та Вадима Новинського, Валерія Хорошковського, Олександра Ярославського, Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.

Схожі новини