Передплата 2024 ВЗ

«Я йду виборювати посаду голови міста Львова» – Ярослав Рущишин

  • 20.08.2020, 19:50
  • 1 385

Народний депутат партії «Голос» балотуватиметься у мери Львова

«Ми маємо досвід, силу, енергію, освіту, знання і потужну команду. Поруч зі мною люди, на яких я можу оператися і якими пишаюся. Кожен з них довів, що він є переможцем у своїй галузі. Ми знаємо як залучати інвестиції у свою громаду і як вивести Львів на картку світу», — пише на своїй сторінці в Фейсбуці Ярослав Рущишин.

«Я кандидую на посаду міського голови Львова» — додав він

У 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9 скликання від партії «Голос» за виборчим округом № 117 (Львівська область) як безпартійний. Член однойменної фракції. Секретар Комітету з питань економічного розвитку.

У 2006−2010 роках був депутатом Львівської обласної ради від Блоку «Наша Україна». На президентських виборах 2004 року був довіреною особою Віктора Ющенка, а у 2019 році — Петра Порошенка.

Генеральний директор і власник львівської компанії «Троттола». Співзасновник Мистецького Об’єднання «Дзиґа», співзасновник та член наглядової ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету. Співзасновник Львівської бізнес школи LVBS. Засновник понад 40 організацій.

До 2019 року був членом Наглядової Ради Г О «Центр UA». У 2003−2004 роках був співвласником «Львівської Газети». На початку 1990 року очолював Студентське братство Львівського торговельно-економічного інституту, був одним з організаторів «Революції на граніті».

З 1987 до 1988 року працював електромонтером у ВО «Львівприлад». Є членом Комітету підприємців Львівщини.

З 2006 року член колегії Львівської обласної державної адміністрації від підприємців. Закінчив Львівський торгово-економічний інститут (спеціальність «бухгалтерський облік») та КНУ ім.Т.Шевченка. Отримав ступінь магістра бізнес-адміністрування у Києво-Могилянській бізнес-школі.

Схожі новини