Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Найкращим Бондом визнали Шона Коннері

А Деніель Крейг до трійки призерів не увійшов...

Британське Radio Times за­питало своїх слухачів: який кіноактор, на їхню думку, був найкращим Джеймсом Бондом в історії? Переможцем став шотландець Шон Коннері. Він грав Агента 007 сім разів, зокрема, у філь­мі «Ніколи не кажи ніколи», який не входить до офіційної «Бондіани».

Голосування за найкра­щого Джеймса Бонда від­булося на сайті RadioTimes.com, усього проголосували по­над 14 тисяч шанувальників Агента 007. У першій парі зі­йшлися Шон Коннері й Даніель Крейг. Перший здобув перемо­гу — 56% проти 44% голосів. Пірс Броснан і Джордж Лезенбі зма­галися у другій парі. Перемога Броснана була переконливою, набрав аж 76% голосів. Роджер Мур і Тімоті Делтон зійшлися у третьому «півфіналі». Гору взяв Делтон.

Шон Коннері, Тімоті Дел­тон і Пірс Броснан визначили найкращого у фінальному го­лосуванні. Саме так актори й розташувалися на п’єдесталі. Коннері став першим із 44% го­лосів, Делтон був другим, Брос­нан — третім. Відсутність Мура й Крейга у першій трійці можна вважати певною несподіванкою, зате перемога Коннері нікого не здивувала. Саме кіноактор із Шотландії, вважають чимало шанувальників детективного кі­носеріалу, є найкращим Джейм­сом Бондом усіх часів.

А тим часом чекає на прем’єру п’ятий і останній фільм про Бонда, у якому роль Агента 007 зіграв Деніель Крейг, — «Не час вмирати». Фільм мав потра­пити до кінотеатрів іще у квітні, але через пандемію прем’єру перенесли на листопад 2020 року.

Схожі новини