Передплата 2024 «Добрий господар»

«Для всіх незламних і сильних духом» - українські зірки зняли патріотичне відео в підтримку Білорусі

  • 19.08.2020, 19:50
  • 1 774

Текст пісні частково був перекладений на білоруську мову

Рок-гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» разом з українськими артистами зняв кліп на патріотичний трек «Героям», таким чином підтримавши громадян Білорусі, які виходять на протести проти диктатури Олександра Лукашенка.

Пісню «Героям» разом з «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» заспівали також Олег Собчук (гурт «СКАЙ»), Іван Леньо і Сергій Соловйов (гурт Kozak System) і Артур Данієлян. Відео опубліковано на YouTube

«Цей трек — підтримка для українських воїнів і людей, які протестують зараз в Білорусі. Для всіх незламних і сильних духом», — йдеться в описі кліпу.

Музиканти зазначили, що зйомки кліпу проходили на даху найвищої будівлі в Києві, а текст пісні частково був перекладений також і на білоруську мову. Режисером кліпу є Артем Григорян. Автор тексту і музики — Сергій Танчинець.

Відзначимо, в відео також знялися багато українських знаменитостей, серед яких — шоумен Сергій Притула, режисер і письменник, колишній політв'язень Олег Сенцов, стронгмен Василь Вірастюк, режисер Ахтем Сейтаблаєв, ведучий Сергій Кузін і багато інших.

Схожі новини