Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Режим тиші дотримується, правила перетину кордону – ні: штаб ООС

  • 19.08.2020, 08:15
  • 591

Бойових втрат та поранень немає

18 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони, про це повідомляє штаб ООС.

http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpressjfo.news%2Fvideos%2F1006831453105380%2F&show_text=0&width=560″ width="560″ height="315″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Крім військовослужбовців Збройних Сил України в районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують свої завдання інші складові сил оборони.

Так, співробітниками ДФС зі складу Об’єднаних сил в ході огляду транспортного засобу, який рухався через лінію розмежування КПВВ «Новотроїцьке», після детального огляду речей, що знаходилися в транспортному засобі, виявлено кошти у сумі 200 тисяч гривень. Складено протокол про адміністративне правопорушення, а гроші вилучено та передано на зберігання.

Цього ж дня у Луганській області встановлено факт придбання, перевезення та зберігання з метою реалізації через роздрібну мережу фальсифікованих алкогольних напоїв, загальним об’ємом 500 л та вартістю 100 тис. грн. Алкогольні напої вилучено до прийняття відповідного рішення суду.