Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Армія на західних кордонах у повній бойовій готовності" – Лукашенко: українські прикордонники спростовують

  • 18.08.2020, 19:27
  • 725

На кордоні України з Білоруссю функціонує 7 пунктів пропуску

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про приведення білоруської армії в повну бойову готовність Про це він заявив на нараді з членами Ради безпеки Білорусі, передає державне Білоруське телеграфне агенство (БелТА)

За словами Лукашенка, приведення військ на західному кордоні в повну бойову готовність — реакція на заяви європейських політиків.

«І слава богу, що ми відреагували на це і розгорнули бойові підрозділи нашої армії на західних рубежах нашого кордону, привели їх в повну бойову готовність. Міністр оборони мені доповів, що все це виконано і відповідні частини сьогодні готові до виконання своїх зобов'язань», — зауважив Лукашенко.

Поблизу українсько-білоруського кордону не спостерігається руху військової техніки, жодних нестандартних ситуацій чи будь-яких провокацій на ділянці кордону зафіксовано не було. Про це в коментарі УНН розповів помічник голови Держприкордонслужби України — прессекретар Андрій Демченко.

«Ми не спостерігаємо руху військової техніки на території Білорусі поблизу нашого кордону. Зі свого боку Державна прикордонна служба забезпечує належну охорону цієї ділянки. Наші підрозділи знаходяться на посиленому варіанті несення служби, — сказав Демченко.

Схожі новини