Передплата 2024 «Добрий господар»

Вчителів навчатимуть онлайн, як дистанційно вчити учнів

  • 18.08.2020, 16:55
  • 820

Курси допоможуть освітянам організувати дві форми навчання - дистанційну та змішану

Онлайн-курс про дистанційне та змішане навчання презентувало Міністерство освіти і науки України. Реєстрацію на нього відкрили для педагогів і керівників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, повідомляє пресслужба відомства.

«Карантин став викликом для всіх учасників освітнього процесу — педагогів, адміністрації, учнів та їхніх батьків… Щоб протягом наступного навчального року освітяни краще знали, як комфортно та ефективно організувати освітній процес, ми запускаємо онлайн-курс для педагогів та керівників закладів освіти», — зазначила заступниця міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Онлайн-курс розроблено для педагогів і керівників шкіл та закладів професійно-технічної освіти, а також освітніх управлінців. Цей курс допоможе освітянам легко організувати 2 форми навчання — дистанційну та змішану, що поєднує дистанційне та очне навчання.

Курс розробило Міністерство освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії. З деталями курсу та процесом реєстрації можна ознайомитися на сайті МОН.

Читайте також: Освіта за старими лекалами… Шкарлет просуває табачниківську реформу

Схожі новини