Передплата 2024 «Добра кухня»

Сумнозвісному Тітушку ледь не дали посаду у Федерації ММА

  • 14.08.2020, 18:35
  • 1 044

14 серпня в соцмережах поширилась інформація про призначення Вадима Тітушка віцепрезидентом Київської обласної організації змішаних бойових єдиноборств та після розголосу інформацію видалили, а Федерація заявила про відкликання рішення осередку

Інформацію про призначення Вадима Тітушка опублікувала Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств на своїй сторінці в фейсбук. Та згодом повідомлення про це прибрали із соцмереж, пише «Трибуна».

Нагадаємо, Вадим Тітушко став відомий через напад на журналістів у травні 2013 року під час акції «Вставай, Україно». Тоді на учасників мирної акції напали спортсмени з Білої Церкви. Майстер рукопашного бою Вадим Тітушко побив журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя. А його прізвищем стали називати найманих кримінальних елементів та провокаторів, які нападали на учасників акцій.

Читайте також: Тітушко взявся за старе: після Антимайдану чинить розбої у приватних домоволодіннях

Тітушко отримав три роки умовно. Згодом Вадим Тітушко почав займатися тренерською діяльністю, а також працювати в одній з охоронних фірм Києва. Та вже у 2018 році його підозрювали у нападах та пограбуваннях у складі злочинної групи.

Соцмережі різко обурились призначенням Тітушка:

Згодом, Федерація ММА України заявила, що рішення про призначення Вадима Тітушка віцепрезидентом Київської обласної організації ухвалювалось «внизу» та заявила, що скасовує рішення.

.

Схожі новини