Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Користувачі iPhone в зоні ризику інфікування COVID-19

  • 12.08.2020, 17:35
  • 913

Це стосується власників нових версій девайсу

Новіші версії iPhone для розблокування використовують лише Face ID. Це змушує користувачів частіше знімати маски, навіть у приміщеннях чи громадському транспорті, передає Прямий

Компанія Metropolitan Transportation Authority, яка займається перевезеннями в Нью-Йорку написала офіційного листа CEO Apple Тімові Куку.

В повідомленні описують заяви водіїв, як вони особисто бачили, що пасажири дуже часто знімають маски, щоб розблокувати смартфон.

«Ми закликаємо Apple прискорити впровадження нових технологій і рішень, які ще більше захищають клієнтів в епоху COVID-19», — заявив голова MTA Патрік Фой.

Проте, повідомляється, ще наприкінці травня компанія випустила спеціальне оновлення для операційної системи, що дає користувачам можливість обійти розпізнавання особи. Апдейт було спеціально призначене для тих користувачів, які ходять в масках і не хочуть знімати їх в громадських місцях.

Виробник переніс поле пароля на головний екран. Все, що тепер потрібно зробити — це провести пальцем вгору і тоді екран Face ID буде пропущено, а відразу з'явиться екран з полем для введення коду.

Схожі новини