Передплата 2024 «Добра кухня»

На кордоні до Угорщини кілометрові черги

  • 11.08.2020, 16:36
  • 1 328

«Чоп» і «Лужанку» слід оминати

На кордоні з Угорщиною в пунктах пропуску «Чоп» і «Лужанка» угорська сторона запровадила додаткові заходи контролю, що діють з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції, а також необхідності вивчення та перевірки документів подорожніх. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби

Як повідомляється, прикордонна поліція Угорщини, окрім паспортних документів, ретельно перевіряє документи, які підтверджують мету подорожі або транзитний характер поїздки. У результаті чого збільшується час на проходження контролю.

Наразі перед пунктом пропуску «Лужанка» на оформлення очікують близько 150 мікроавтобусів. Також майже 100 транспортних засобів перебувають перед пунктом пропуску «Чоп (Тиса)». Минулої доби через ці пункти пропуску кордон з Угорщиною загалом перетнули по 400 легкових транспортних засобів.

Окрім того, задля дотримання належного режиму у пунктах пропуску виставлено додаткові прикордонні наряди, а за додержанням правил дорожнього руху та громадського порядку поза пунктами пропуску слідкують співробітники Національної поліції.

З огляду на це, прикордонники просять громадян врахувати інформацію при плануванні подорожі за кордон та обирати для себе оптимальні маршрути руху.

Схожі новини