Передплата 2024 «Добрий господар»

Ексміністра Злочевського розшукує МВС

  • 11.08.2020, 11:42
  • 711

Відповідна картка про розшук міститься на сайті МВС України

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) оголосило у розшук міністра екології та природокористування часів Януковича — Миколу Злочевського. Про це пише сайт Букви

Микола Злочевський потрапив до категорії осіб, які переховуються від органів досудового розслідування за ст. 369 ч.4 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Ексміністра оголосили в національний і міжнародний розшук. Розшукують по справі про організацію ним дачі хабара у розмірі 6 млн доларів керівнику САП Назару Холодницькому за закриття іншої справи, де Злочевському повідомлено про підозру.

Рекордний хабар у розмірі 6 млн доларів пропонували керівництву НАБУ та керівнику САП Назару Холодницькому за закриття справи, пов’язаної з колишнім міністром природніх ресурсів Миколлою Злочевським

Злочевський обіймав посаду міністра екології та природних ресурсів в уряді прем’єр-міністра України Миколи Азарова з липня 2010 року по квітень 2012 року. Він є власником найбільшої приватної газовидобувної компанії України Burisma.

У листопаді 2019 року стало відомо, що Злочевський оголошений в розшук та фігурує в 13 кримінальних провадженнях, які будуть за підслідністю передані з Генпрокуратури до Служби безпеки України або Національного антикорупційного бюро.

Схожі новини