Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мандрівне львівське сміття знайшли у несподіваному місці

  • 10.08.2020, 14:35
  • 879

Уночі 10 серпня вінницькі полісмени виявили у Жмеринському районі 5 вантажівок зі сміттям зі Львівської області, які розвантажували побутові відходи на території земель сільськогосподарського призначення

Про це пише 33kanal.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Солдатова, впродовж двох тижнів здійснювався несанкціонований викид сміття на території земельної ділянки. Факт забруднення земель задокументовано поліцейськими слідчого управління, екологічною інспекцією під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Під час огляду приватної земельної ділянки, на якій облаштували стихійне сміттєзвалище, виявлено грейдер, яким здійснювалось засипання сміття ґрунтом, з метою приховування протиправних дій. Одна з великогабаритних вантажівок на момент прибуття правоохоронців вже розвантажила сміття, ще чотири чекали своєї черги.

Читайте також: Хотів зекономити: водій сміттєвоза викинув львівське сміття на Рівненщині

«Відкрито кримінальне провадження за ст. 239 К К України (забруднення або псування земель).Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю», — йдеться у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії, з`ясовують усі обставини правопорушення та осіб, причетних до його вчинення, — повідомили у пресслужбі поліції.

Схожі новини