Передплата 2024 «Добра кухня»

"Батьківщина" обрала свого кандидата у мери Києва

  • 08.08.2020, 14:55
  • 962

Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" висуває кандидатом на посаду Київського міського голови народного депутата Олексія Кучеренка

Про це повідомила лідер політсили Юлія Тимошенко на брифінгу в суботу, передає кореспондент «Укрінформу».

«Я хочу, щоб наша команда всеукраїнська і київська команда висунула Олексія Кучеренка на посаду мера Києва. Я переконана, він зможе стати чудовим мером», — заявила Тимошенко.

За її словами, Олексій Кучеренко «працював на Київ постійно, боровся за те, щоб тарифи для всіх українців були справедливими».

Лідер «Батьківщини» підкреслила, що професійність Кучеренка не викликає у неї жодного сумніву.

«Він завжди працював без будь-якого лобізму, без тіні корупції. Це віддана людина й Україні, й українцям, і киянам», — сказала Тимошенко.

Олексій Кучеренко, своєю чергою, подякував команді і лідеру «Батьківщини» за довіру і назвав свої пріоритети на посаді міського голови Києва у разі обрання. І перший з них — це повний аудит фінансової і бюджетної системи Києва, оскільки нині бюджет столиці, за його словами, використовується неефективно.

«Проведення аудиту цього бюджету і переформатування допоможе нам з вами знайти десятки мільярдів гривень, які будуть спрямовані на наші першочергові потреби!» — заявив Кучеренко.

Крім того, за його словами, серед пріоритетів — безпека та комфорт проживання громадян.

«Саме тому — повний аудит інфраструктури житлової, комунальної, теплотрас, мереж водопостачання, каналізації і „втомлених“ мостів… Мільярди гривень мають піти на капітальний ремонт і модернізацію цієї інфраструктури, насамперед третини будинків у Києві, які вже сьогодні потребують капітального ремонту. У десятки разів треба збільшити фінансування з місцевого бюджету», — переконаний він.

Ще одним пріоритетом Кучеренко вважає питання тарифів.

Кандидат також назвав основне гасло і мету кампанії і партії: «Київ, безумовно, заслуговує на краще, а кияни, так само безумовно, заслуговують на краще».

Олексій Кучеренко — народний депутат, член парламентської фракції «Батьківщина», перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Він є головою Спілки власників житла України. У 2007−2010 роках був міністром з питань житлово-комунального господарства.

Схожі новини