Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Директор львівської фірми набрав 1,5 мільйона гривень авансу за неіснуючі товари

  • 07.08.2020, 15:52
  • 662

Продавав спецтехніку через Інтернет

32-річний мешканець Золочівського району заволодів коштами п’яти підприємств на суму майже півтора мільйона гривень

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, інформує поліція Львівщини.

Як встановили слідчі, директор підприємства, 32-річний мешканець одного з районних центрів області, розміщував в Інтернеті недостовірні дані про продаж спецтехніки та, вводячи покупців в оману, отримував від них аванси на розрахунковий рахунок свого підприємства. При цьому товар замовники так і не отримували, а повертати аванс зловмисник відмовлявся.

Таким чином, у період від квітня до грудня 2017 року керівник фірми заволодів грошовими коштами п’яти підприємств різних форми власності на загальну суму майже півтора мільйона гривень.

Слідчі поліції Львівщини сьогодні повідомили про підозру директору фірми.

За скоєне чоловікові, який заволодів коштами щонайменше п’яти підприємств на суму майже півтора мільйона гривень, загрожує покарання — позбавлення волі терміном до восьми років.

Наразі правоохоронці встановлюють, чи причетний підозрюваний ще до інших злочинів. Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські закликають мешканців: щоб не стати жертвою шахраїв, потрібно ретельно перевіряти постачальників товару. За можливості, оплачувати товар вже після його отримання.

Схожі новини