Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Порно з мертвими тваринами: історія запорізької шкуродерки

  • 06.08.2020, 19:35
  • 4 014

У Запоріжжі поліція викрила жінку, яка знімала вбивства тварин на відео та викладала в соціальних мережах. Крім того, правоохоронці підтвердили, що вилучили матеріали порнографічного характеру, які вона розповсюджувала в мережі

Інформація про те, що невідома особа в мережі інтернет створила сторінку з фото- та відеоматеріалами порнографічного характеру, надійшла до поліції ще 13 липня. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

«Правоохоронці встановили причетну до створення та розповсюдження порнографічних матеріалів. Нею виявилася 24-річна місцева жителька. Вона викладала на власну сторінку в соціальних мережах, доступ до яких заборонено на території України, відверті фото порнографічного характеру», — сказано в повідомленні.

Під час обшуків у зловмисниці вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони, які містили чималий архів матеріалів порнографічного характеру, інтимні прилади для сексу, банківські картки, гроші та інші речові докази злочинної діяльності.

Також виявили фото- та відеоматеріали жорстокого поводження з тваринами — катувань та вбивств. Їх фігурантка також розповсюджувала в соціальних мережах.

Вилучене направлено на комп'ютерно-технічну експертизу до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Підозрюваній у виготовлені забороненого контенту та жорстокому поводженні з тваринами загрожує до 8 років в'язниці.

Читайте також: Зійшов на манівці: у працівника луцької лікарні виявили кримінальне хобі

Варто зазначити, що шкуродерку із Запоріжжя першими почали шукати саме зоозахисники.

Зокрема Світлана Лаврікова розповіла, що молода жінка, яка, можливо, мешкає на території області, вбиває тварин на камеру і викладає відео вбивств у заборонені в Україні соцмережі «ВКонтакте» і в «Одноклассниках». Вона на відео знущається над тваринами, топчеться по них ногами, душить, стрибає і сідає усією вагою. Волонтер звернулася до усіх небайдужих з проханням опізнати шкуродерку. Вже за кілька годин її ідентифікували. Нею виявилася 23-річна Христина С*, родом із Запоріжжя.

Її за місцем проживання знайшли запорізькі активісти. Христина розповіла в інстаграмі Андрію Лукіну, що спонукало її до таких жахливих дій.

«Я нічого не заперечую, що таке було. Але це було виключно під тиском. У мене просто не було вибору, хоч розумію, що вибір може бути завжди», — говорить Христина.

Розповідає, що з дитинства зазнала агресії з боку батьків, її били і не виключає, що це стало причиною її вчинків.

«У мене немає свого житла, мене навіть батьки виписали з дому і не дали можливостей існувати. Викинули просто на вулицю. Не подобалося навчання — били руками, ногами, шлангом від машинки, різними важкими предметами. Про це знали в школі. Я не могла здати батьків, щоб не потрапити до дитбудинку», — розповіла Христина.

Додала, що працювала в супермаркеті, але заробітної плати не вистачало. Потім вона познайомилася з Олександром, який запропонував їй вбивати тварин і знімати цей процес на відео, пояснивши, що в окремих групах це користується попитом.

«Не знала, це було несвідомо. Задоволення від цього не отримувала. Після кожного разу плакала. Він заспокоював, що це — нормально, хоч знала, що це — ненормально. Прошу вибачення перед усіма», — сказала на камеру Христина.

Схожі новини