Передплата 2024 ВЗ

Скрипник залишається у «Зорі»

З дніпровським клубом продовжує працювати Дмитро Михайленко

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник, якого під час ко­роткого міжсезоння деякі видання «сватали» до «Дніпра-1», залишається працювати біля керма луганського клубу, який у жовтні гратиме у груповому турнірі Ліги Європи.

Можливо перехід Вікто­ра Скрипника на тренерський місток «Дніпра-1» не відбув­ся через фінансові причини. У Скрипника із «Зорею» ще два роки контракту, за умовами якого в разі переходу до іншо­го клубу потрібно заплатити відступні у розмірі 500 тисяч євро. Новий генеральный ди­ректор «Зорі» Станіслав Ога­нов зазначив, що офіційного листа від «Дніпра-1» не було, а все інше чутки. Також луган­ський клуб не підписував жод­ного контракту з Олександром Бабичем, який донедавна тре­нував «Маріуполь».

Оганов також повідомив, що повноцінним гравцем «Зорі» став 21-річний півза­хисник Денис Янаков, який на­лежав київському «Динамо», а цього року на правах орен­ди виступав у Першій лізі за «Чорноморець». А ось серб­ський нападник Неманья Іва­новіч залишив «Зорю» і під­писав контракт зі сербським клубом «Златібор».

Схожі новини