Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Український фільм жахів зібрав десять міжнародних нагород

  • 06.08.2020, 18:55
  • 915

Український фільм жахів "Сторонній" (Stranger) отримав нагороду на престижному міжнародному кінофестивалі Fantaspoa в Бразилії. Це вже десята нагорода, отримана картиною

Зокрема, стрічка стала переможцем у номінації «Найкраще художнє рішення». Про це повідомляє портал «Нове українське кіно».

Режисером і автором сценарію фільму є Дмитро Томашпольський. Головні ролі виконали Анастасія Євтушенко та Даша Трегубова. Стрічку створено українською кінокомпанією «Гагарін Медіа» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

За сюжетом фільму, команда синхронного плавання зникає під водою в басейні під час виступу, а пацієнтка лікарні зникає під час приймання хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов'язані між собою і до чого тут лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспекторці Глухівській, в кар'єрі якої немає жодної нерозкритої справи.

Читайте також: «Сильний і захопливий трилер»: Голлівуд вперше купив права на український фільм

Нагадаємо, що раніше фільм уже перемагав у різних номінаціях на конкурсах у США, Японії, Канаді, Колумбії та інших країнах. Крім того, фільм ще покажуть на фестивалях у Німеччині, Португалії та Норвегії.

Дивіться також трейлер фільму «Сторонній» (Stranger):