Передплата 2024 «Добра кухня»

Добре сидимо!

За два тижні після запровадження нової послуги уже купили 11 сертифікатів на перебування у VIP-камерах СІЗО

Сертифікати на перебування у VIP-камерах СІЗО користуються сталою популярністю. Як повідомили «ВЗ» у прес-службі Державної кримінально-виконавчої служби України, станом на 5 серпня уже придбано 11 сертифікатів на загальну суму 25 тисяч 408 грн.

Зокрема, це чотири сер­тифікати на перебування у Київському слідчому ізоля­торі — один на місяць вар­тістю 12 тис. грн, один на три дні (500 грн), один на місяць (3 тис. 123 грн) і один на чотири дні (8 тис. грн). Також купили один сертифікат на добу за 1000 грн у Харківському СІЗО, один — за добу у Запорізь­кому СІЗО (200 грн), і два за добове перебування в Івано-Франківській устано­ві виконання покарань — за 295 грн і за 290 грн.

Нагадаємо, міністр юс­тиції Денис Малюська 24 липня презентував нову послугу — оплату наперед за окрему камеру з усіма зручностями та поліпше­ним харчуванням у СІЗО. Можливість придбати та­кий сертифікат Мін’юст за­провадив у межах рефор­ми пенітенціарної системи у 19-ти слідчих ізолято­рах країни, в тому числі й у Львові.

За інформацією За­хідного міжрегіонального управління з питань вико­нання кримінальних пока­рань, у Львівському слідчо­му ізоляторі уже оплачено і зайнято єдину двомісну платну камеру, там сидять двоє узятих під варту осіб. Сертифікатів вони не купу­вали, а просто оплатили за своє перебування у цій ка­мері.

Схожі новини