Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові дві автівки наїхали на пішохода

  • 05.08.2020, 11:35
  • 663

Сьогодні, 5 серпня, о 7:13 год у Львові на вул. Замарстинівській, 82 сталась дорожньо-транспортна пригода. Відтак, рух транспорту перекрито в обидві сторони

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Ніссан» не надав перевагу пішоходу, котрого від удару відкинуло у Мерседес, пише DailyLviv.

На жаль, від отриманих травм потерпілий загинув. На місці події працює поліція, тривають слідчі дії.

Як попередньо встановили правоохоронці, інформує пресслужба ГУ поліції у Львівській області, на жінку-пішохода, яка переходила проїзну частину пішохідним переходом, скоїли наїзд два автомобіля — «Нісан», за кермом якого перебував 49-річний іноземець та мікроавтобус «Мерседес Спринтер», яким керував 57-річний житель Львова. Від отриманих травм жінка померла.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Масштабна ДТП у Львові, зіштовхнулися три автівки: 7-місячна дитина у реанімації

У зв’язку із цим, інформує пресслужба ЛМР, трамвайний маршрут № 9 курсуватиме за зміненим маршрутом по 6-му — вул. Миколайчука-Вокзал та у зворотному напрямку.

Схожі новини