Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Небезпечна поїздка: у поїзді побили і намагалися зґвалтувати жінку (відео 18+)

  • 01.08.2020, 16:53
  • 2 235

Інцидент трапився у поїзді Маріуполь-Київ

У ніч на п'ятницю, 31 липня, в поїзді Маріуполь-Київ ґвалтівник напав у купе на жінку, яка їхала зі своїм 7-річним сином. Як повідомила в Facebook постраждала Анастасія Лугова, близько 03:00 вона прокинулася від ударів по голові

«Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений був лише в труси, заблокував двері і почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати і просити „Не бити маму“, на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, аби він не бив сина», — написала вона.

За словами жінки, агресія чоловіка припинилась, але він зняв труси і почав до неї приставати.

«Я попросила, щоб трішки зачекав, адже син ще не спить і це все бачить. Весь час, допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання говорив «Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь», — розповіла Лугова.

Вона запропонувала нападнику вийти, щоб син нічого не бачив.

«Він погодився, обгорнувся в простирадло, вивів мене з купе і завів до свого купе. Двері за мною заблокував на верхній замок… Чоловік зняв простирадло і почав приставати. Але в той час мій син почав плакати і кликати мене», — зазначила постраждала.

Вона запропонувала вийти і піти заспокоїти сина, чоловік погодився.

«Вийшовши з купе, я забігла до сина, і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку. Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати і стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував… Ми знайшли захист у провідниці цього вагону», — сказала жінка.

До Києва залишалось їхати більше трьох годин. Начальник поїзду дав розпорядження, щоб нападника охороняли і не дали змоги йому втекти, адже той погрожував натиснути стоп-кран чи вибити вікно.

«О 07:11 ми прибули на станцію „Київ Пасажирський“, де нас чекав наряд поліції, викликаний моїм чоловіком. Невідомого затримали», — підкреслила Лугова.

Схожі новини