Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Пишечка Аlyona Аlyona прийняла танцювальний виклик

І поставила собі за мету схуднути на 29 кілограмів

Хто сказав, що танцювати мають тільки довгоногі тоненькі красуні? Пишечка Аlyona Аlyona прийняла танцювальний виклик від шоумена Дмитра Танковича і підтвердила свою участь у новому сезоні шоу «Танці з зірками».

«У школі у п’ятому класі я відвідувала танцю­вальний гурток і вивчала вальс. Це все, що вмію з танців. У цьому сезоні спробую в силу можливос­тей свого організму показати всьому світу, що все можливо», — сказала співачка.

Також повідомила, що наступного дня після святкування свого 29-річчя поставила перед со­бою мету — схуднути на 29 кілограмів. Трохи мен­ше ніж за півтора місяця Альоні вдалося позбутися десяти кілограмів.

«Цього тижня я стабільно тримаю вагу, адже за­вдання не тільки скидати, але й закріплювати ре­зультат. Кілограми „гуляють“, і зараз я зітхнула з полегшенням, що за останні дні не набрала зайво­го, і можна рухатись далі. Для початку для мене було найважче відмовитись від солодкого, а це стосується і черешні, і полуниці», — каже співачка.

А вже згодом Аlyona Аlyona розмістила на власних офіційних сторінках у соціальних мере­жах кумедне відео, у якому повідомила всім під­писникам, що прийняла челендж. Реп-виконавиця кинула виклик Позитиву.

Схожі новини