Передплата 2024 «Добрий господар»

"Полтавський терорист може бути вже мертвим", - заступник голови МВС

  • 29.07.2020, 18:35
  • 1 180

У Міністерстві внутрішніх справ припускають, що Роман Скрипник, який захоплював в заручники поліцейського в Полтаві, міг накласти на себе руки

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів заступник голови МВС Антон Геращенко. Він уточнив, що правоохоронці продовжують пошуки чоловіка.

«Одна з версій — що ця людина, можливо, вже мертва, тому що, за даними поліції і за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі показання дали ті люди, які з ним близько спілкувалися. Вони стверджували, що він дуже довго сидів на наркотиках. Окрім того, не виключаємо, що він міг покінчити життя самогубством», — зазначив Геращенко.

Читайте також: Полтавський терорист: хто він і що про нього відомо (оновлено)

Нагадаємо, у Полтаві в ході спецоперації зловмисник, який викрав автомобіль, пручався і погрожував співробітникам поліції гранатою РГД-5. Чоловік взяв в заручники співробітника поліції.

У МВС повідомили, що зловмисником виявився раніше судимий 32-річний Скрипник Роман Миколайович.

З чоловіком вели переговори, після чого він обміняв поліцейського на начальника карного розшуку в Полтавській області Віталія Шияна і поїхав з ним на авто в напрямку виїзду з міста.

Пошуки Скрипника тривають. За допомогу в затриманні обіцяно грошову винагороду.

24 липня до пошуків залучили авіацію.

Схожі новини