Передплата 2024 ВЗ

Президент України бере участь у кастингу мерів міст

  • 27.07.2020, 17:55
  • 751

У «Слузі Народу» розповіли про роль Володимира Зеленського у відборі кандидатів на посади мерів

Народний депутат, заступник глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук заявила, що президент Володимир Зеленський бере участь у відборі кандидатів на посади мерів обласних центрів. Про це вона заявила в ефірі Апостроф TV.

«Президент залучається до відбору кращих кандидатів на посади мерів обласних центрів. І це зрозуміло, тому що в умовах країни — це невелике число кандидатів. І президент буде знайомиться з кожним з них. Одного з кандидатів, на посаду в мери Києва, він уже представив. Думаю, що буде ряд поїздок регіонами, які будуть стосуватися стратегій по різних областях. І будуть спільні заходи з кандидатами», — сказала Кравчук.

Вона також запевнила що це не є агітацією, а лише робочими поїздками президента по Україні.

«Що стосується виборчого процесу і підготовки до нього партії, то найближчим часом ми фіналізуємо список кандидатур на посади мерів обласних міст, а також міст, які раніше були обласного значення. Також представимо кандидатів у містах, де вибори можуть проводиться у два тури з населенням в 75 тисяч. І звичайно ж, представимо мерів у деяких ключових містах. 21 серпня, це поки орієнтовна дата, ми проведемо з'їзд, представимо команди і висунемо кандидата на довибори в Раду по Чернігівській області. Сподіваємося, що по округу це буде хороша кандидатура, яка буде мати шанс на перемогу», — заявила представниця «Слуги народу».

Схожі новини