Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нанотехнології: як у Львові ремонтували дорогу під дощем (відео)

  • 27.07.2020, 13:55
  • 638

Мешканець будинку № 51 по вулиці В. Великого звернувся на “Гарячу лінію міста” з приводу жахливого стану бетонних плит вздовж лицевого боку будинку (з боку вулиці В. Великого) і попросив відремонтувати дорогу

Про те, як працівники виконали ремонт написала Стефанія Саганська, опублікувавши допис та відео на сторінці.

Не зважаючи на несприятливі погодні умови, в дощ робітники таки утрамбували плити.

«Працівники Франківської РДА невідкладно зреагували та вирішили виправити аварійну ситуацію в будь-який спосіб! Адже треба доповісти керівництву, що на звернення відреагували та невідкладно його вирішили… Не зважаючи на „відсутність ресурсів“ та погоду, вони героїчно провели „ямковий ремонт“ частини бетонних плит — просто під дощем підсипали пісок у калюжі під окремими плитами і поклали їх назад… у ці калюжі… Цей воістину фантастичний процес було частково знято на відео, яке не може залишитися без уваги та „лайків“ громадськості», — написала Стефанія Саганська.

Зазначається, що будинок № 51 на вулиці Володимира Великого здано в експлуатацію у 1971−1973 рр і з того часу на прилеглій до будинку території не проводились жодні ремонтні роботи.

Плитка практично знищена — деформована, пощерблена, поламана, в багатьох місцях рухома, а у деяких відсутня взагалі. Більше того, подекуди з-під плитки стирчить арматура.

Це не лише спотворює загальний вигляд будинку й прилеглої території, а головне — створює проблеми з пересування біля будинку.

Схожі новини