Передплата 2024 «Добрий господар»

В одному із гуртожитків Києва стався спалах коронавірусу: захворіло понад 50 курсантів

  • 26.07.2020, 17:57
  • 685

В одному з гуртожитків Київського політехнічного інституту трапився спалах коронавірусу – такий діагноз поставили 52 курсантам, що становить третину від усіх мешканців.

За словами виконувача обов’язків директора Київського міського лабораторного центру МОЗ України Сергія Чумака, перші чотири випадки були виявлені з 22 до 24 липня. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Зазначається, що цей спалах COVID-19, зокрема, має стосунок до столичного Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації НТІУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

«За вчора у закладі протестували ще 61 курсанта, які були контактними із хворими. Серед них на сьогодні — 48 позитивних результатів дослідження методом ПЛР», — зазначив чиновник.

Він додав, що загалом у згаданому гуртожитку мешкають 152 курсанти. У будівлі проводяться відповідні заходи з дезінфекції, а всі інші контактні особи тих, у кого підтвердили COVID-19, перебувають під медичним наглядом.

«Щоб запобігти поширенню інфекції, серед курсантів у гуртожитку визначено місця для ізоляції хворих», — наголосив Чумак.

Схожі новини