Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів охоронятимуть мотопатрулі

  • 25.07.2020, 15:15
  • 961

Сьогодні у Львові розпочали працювати мотопатрульні полісмени

Про це повідомила Львівська міська рада.

Тепер 9 екіпажів щодня патрулюватимуть на вулицях міста. Новоутворені бригади пройшли навчання та отримали всю техніку, необхідну для роботи.

«Львів — друге місто України після Києва, де від сьогодні на вулицях міста працюватиме мотопатруль. Мене це дуже тішить, бо специфіка міста не завжди дозволяє вчасно приїхати на ту чи іншу подію. Автомобіль буде їхати довго, піший патруль буде йти довго, тому мобільність та оперативність мотопатруля — основне.

Ще раз хочу подякувати особовому складу, який наполегливо працював. Вчора поліцейські склали іспити і, крім навичок керування мотоциклами, пройшли додаткові курси з домедичної допомоги. Хочу ще привітати на цій площі хлопців з мотодопомоги — це частина відповідальної мотоспільноти Львова, які нам постійно допомагають", — сказав Роман Пилипенко, начальник Управління патрульної поліції у Львівській області.

Читайте також: Утилізувати, не можна викидати: графік зупинок екобуса у Львові, який «збирає» батарейки та лампи

Екіпажі будуть виїжджати на порушення правил дорожнього руху, екстрені ситуації (замінування, вибухи, пожежі — тобто випадки, які передбачатимуть приїзд спеціальних служб), та, за необхідності, здійснюватимуть супровід колон.

Схожі новини