Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ми будемо боротися за те, щоб держава не кидала своїх захисників гинути під вогнем агресора – Порошенко

  • 23.07.2020, 14:52
  • 802

Зрадники України, які ставлять під сумнів суверенітет нашої держави і є реальною «п’ятою колоною» Кремля, мають бути за ґратами

Про це заявив п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко після засідання Печерського суду, який обирав запобіжний захід ветерану АТО, громадському активісту Олександру Погребиському. Він також наголосив, що держава не має права кидати своїх захисників напризволяще під вогнем агресора.

«Ми будемо боротися за те, щоб добровольцям України держава віддавала належну шану і повагу, нашим воїнам, не кидала їх без артилерійської підтримки в сірій зоні, не залишала їх вмирати під вогнем агресора», — наголосив п’ятий Президент.

«Це — ще не перемога. Перемога буде тоді, коли за ґратами опиняться справжні зрадники, які поставили під сумнів наш державний суверенітет, існування нашої держави, за яку патріоти України сотні років проливали свою кров. Вони є реальною п’ятою колоною країни-агресора, проти якої борються такі ветерани і патріоти, як Сашко», — переконаний Порошенко.

Петро Порошенко подякував всім патріотичним політичним силам, які усвідомлюють загрозу реваншу «п'ятої колони» Кремля і об’єднують зусилля проти репресій влади.

«Дякую, що ви тут. І це не лише „Європейська Солідарність“, я дякую всім політичним силам, які прийшли разом вимагати захисту волонтерів, добровольців, захисту ветеранів. Разом ми спільно рухаємося до нашої української перемоги», — наголосив лідер опозиції.

Схожі новини