Передплата 2024 «Добрий господар»

Львів прийматиме найбільший в Україні графіті-фестиваль

  • 23.07.2020, 13:11
  • 927

Шостий рік поспіль управління туризму Львівської міської ради спільно з мистецьким об’єднанням «Фарбований лис» організовує графіті-фестиваль «Алярм»

Цьогоріч найбільший в Україні графіті-фестиваль відбудеться 25−26 липня. Фестиваль відбуватиметься на п’яти локаціях та планує перетворити більше тисячі квадратних метрів бетонних поверхонь на мистецькі об`єкти.

Для створення графіті-полотен обрані підпірні стіни на вул. Дмитра Вітовського (Центральний парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького), вул. Академіка А. Сахарова (підпірна стіна вздовж трамвайної колії), вул. Княгині Ольги, 104, 116, опори трамвайних мостів на вул. Княгині Ольги та промислові фасади на вул. Панаса Мирного, 24.

До участі у дводенному фестивалі запрошенні майже 100 найкращих художників з всієї України. «Вуличне мистецтво та графіті — це невід’ємний атрибут сучасного міста. Візуальні елементи вуличного мистецтва поширюються містами із величезною швидкістю та утворюють осередки, які постають знаними не лише для мешканців, а й для гостей та відвідувачів міста. Усі охочі можуть прийти і поспостерігати за процесом створення графіті-полотен. Запрошуємо», — зазначають організатори.

Схожі новини