Передплата 2024 «Добра кухня»

Як виглядатиме співробітник на віддаленій роботі через 25 років (фото)

  • 19.07.2020, 20:15
  • 1 191

Вчені показали, як виглядатиме співробітник на віддаленій роботі в майбутньому. У результаті такого режиму дня людині загрожує ожиріння, постійний стрес і багато інших проблем зі здоров'ям.

Так, фахівці представили образ Сюзанни — модель середньостатистичного співробітника на віддаленій роботі через 25 років. Ідею проекту запропонувала компанія з Британії DirectlyApply, яка займається дослідженням ринку праці.

Компанія, зокрема, зібрала команду клінічних психологів та експертів з фітнесу, щоб визначити «вплив дистанційної роботи на наше фізичне і психічне здоров'я».

Експерти виділили кілька відмінних ознак «Сюзанни»: запалені очі; постійний стрес; погана постава; деформація пальців і долонь; випадання волосся; зморшки; бліда шкіра.

До таких наслідків призводять постійна робота з комп'ютерною технікою, відсутність фізичних навантажень, нормального харчування, нестача сонячного світла і т.д.

Щоб уникнути подібної долі, експерти рекомендують визначити чіткий графік роботи на дому і час, коли ви працюєте найбільш продуктивно; виконувати фізичні вправи; налагодити спілкування з людьми і роботу в команді; планувати заздалегідь своє дозвілля; виділити вдома робочий простір.

Схожі новини