Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Хлопчик кричав, але всім було байдуже: у Тернополі знову намагалися викрасти дитину

  • 17.07.2020, 19:55
  • 1 557

У Тернополі невідомий намагався викрасти дитину, проте затягнути хлопчика в своє авто йому не вдалося

Про спробу викрадення на сторінці у Facebook повідомила випадкова очевидиця Любов Бурак. Вона уточнила, що чоловік на білому «Форді» нібито намагався викрасти хлопчика, якому було близько 7 років на вигляд.

Інцидент жінка побачила біля зупинки «Духовний центр», коли поверталася з лікарні. Вона заявила, що дитина кричала, а люди, які були поблизу, не реагували на це.

«Уже ставлю ногу на зебру, коли чую крик. Дитячий. Обертаюся і бачу, як дебелий чоловік тягне хлопчика до авто. Хлопчик чинить опір з усіх сил і надривно кричить. На тротуарі валяється самокат. Навколо є люди. На зупинці теж стоять люди. Ніхто не реагує. Мабуть, сліпо-глухі. Не знаю», — написала Бурак.

Жінка вирішила заступитися за дитину. «Чолов`яга дивиться на мене агресивними очима, хлопчик кричить: „Допоможіть!“ „Пішла на… Вб'ю!“ — шипить мужик і пробує запхати дитину в авто. Ну, нічого. Підбиваю знизу чарівним копнем злочинцю колінну чашечку, він згинається, хапається за коліно і випускає руку хлопчика. Дитина біжить світ за очі, забувши про самокат», — розповіла Бурак.

Читайте також: Схопили просто на очах у матері: у Тернополі ледь не викрали малу дитину (відео)

Далі, за її словами, невідомий кинувся до неї, однак вона збила його підніжкою. Чоловік встав, вилаявся та швидко поїхав.

«Поліцію викликати в таких ситуаціях безглуздо. Хіба щоб самоката їм здати. Номер на авто був заляпаний брудом, тільки й того, що авто — білий „Форд“. Я в автомобілях не розбираюся. Нічого не запам'ятала, крім шраму на коліні чоловіка», — додала Бурак.

За словами жінки, згодом її покликала мама хлопчика, яка розповіла, що сиділа з друзями в кафе, коли трапився інцидент.

Схожі новини